Naam Francisco Valero
Tel 922326557 / 922333666
Fax REALINMOBILIARIAS@GMAIL.COM
Website www.realinmobiliarias.com
Adres Urbanizacion el Drago - Calle el Drago 28 - 38300 - La Orotava - Tenerife - España
Details

Makelaar "Real Inmobiliarias" Tenerife de makelaar waar u op kunt rekenen. Real Inmobiliarias Tenerife de makelaar voor de veeleisende klant!

REAL INMOBILIARIAS TENERIFE SPECIALIST IN HET GEVEN VAN  KLANT GERICHTE PERSOONLIJKE SERVICE.

Makelaar "Real Inmobiliarias" Tenerife beantwoord al uw vragen gebruik makende van onze groot en exclusieve hooggekwalificeerd netwerk!

Allereerst zullen wij makelaar "Real Inmobiliarias" Tenerife (U NEDERLANDS SPREKENDE MAKELAAR) aan u voorstellen. Wanneer u wilt kopen/investeren, gebruik wilt maken van onze service en kennis om uw huis te verkopen , of om uw nieuwe woning te kopen, is het logisch dat u eerst kennis met Makelaar Real Inmobiliarias Tenerife wilt maken.

Makelaar Real Inmobiliarias, is de Makelaar dat zich bezighoudt met alle transacties rondom onroerend goed op Tenerife. Voor meer informatie bel ons op:

KANTOOR: 0034 - 922326557        

KANTOOR: 0034 - 922333666 

MOBIEL   : 0034 - 636650748

Email       : REALINMOBILIARIAS@GMAIL.COM

Makelaar Real Inmobiliarias de makelaar voor de klant die waar voor zijn geld wil, geeft u een betrouwbaar en onafhankelijk advies tijdens het aankopen, verkopen en beheren van uw onroerend goed. Dit doel wordt bereikt door middel van jarenlange kennis van de woningmarkt op Tenerife, persoonlijk advies en begeleiding door een gemotiveerd en professioneel team.

Makelaardij Real Inmobiliarias is een groep gemotiveerde professionelen die werkt in teamverband. We brengen ideeën in, verbeteren iedere dag het beleid en bedenken hoe we de beste service aan onze klanten kunnen bieden. Dat maakt makelaar Real Inmobiliarias een aangename en efficiënte arbeidsplek.Iedereen die bij ons werkzaam is, weet dat de persoonlijke relatie en goede motivatie in het onroerend goed verkeer fundamenteel is. Waar dienen publiciteit, elektronische middelen etc. voor, als er niet het besef is dat achter de opdracht een cliënt zit die het beste van ons personeel en professionaliteit verwacht?

Real Inmobiliarias: HTTP://WWW.REALINMOBILIARIAS.COM

    * PROFESSIONEEL  * DISCREET    * BETROUWBAAR    * EFFICIËNT   * SERVICEGERICHT * SPECIALIST